Agencija za posredovanje zdravstvenih storitev

Dobrodošli.
Tukaj smo za
Vas.
Klik!

Aktualna ponudba

Managerski preventivni pregled

 

Ekskluzivno vam omogočamo managerske preventivne preglede. Na izboljšan, sodoben načinoblikujemo zelo usmerjen, intimno prilagojen program povsem po vaši meri.

Danes vam želimo približati managerske preglede, ki jih organiziramo pri izjemno kakovostnem izvajalcu v neposredni bližini Slovenije, pa vendar dovolj daleč, da ohranite popolno zasebnost. Vse lahko intenzivno zagotovimo na enem mestu, v enem dnevu! Na vašo željo oz. potrebo pa preglede podaljšamo skozi več dni in vam zagotovimo prav posebno doživetje.

Več o tem

Zdravljenje krčnih žil - varic

 

Krčne žile so modrikaste, nabrekle, zvijugane vene. Žile so v koži in na pogled podobne pajkovi mreži ali pa se nahajajo globlje, med mišicami nog. Najpogosteje se pojavijo na zadnji strani meč ali na notranji strani nog. Ne predstavljajo problemov le zaradi izgleda, temveč povzročajo tudi zdravstvene težave.

Več o tem

Bolečina v hrbtenici? MRI, CT, EMG, blokada?

 

Nevrokirurgija je posebna veja kirurgije, ki na invaziven – kirurški način zdravi centralni (možgani) in periferni (živci po telesu) živčni sistem. Namenjena je zdravljenju znotraj lobanjskih (endokranialnih) bolezni, kot so ekspanzivni procesi možganov (tumorji), krvožilne bolezni (anevrizme) in motnje v cirkulaciji cerebrospinalne tekočine – likvorja.

Zelo pomembno področje nevrokirurgije je tudi zdravljenje bolezni hrbtenice. Moderen način življenja povečuje število bolnikov, ki trpijo zaradi degenerativnih sprememb (obraba) na hrbtenici, ki se izraža tudi kot kronična bolečina v hrbtu.

Več o tem

Rana, brazgotina, krema, ki to neguje

 

Pravilna skrb in nega ran je pomembna, saj zveča možnost lepših estetskih rezultatov in zmanjša možnost komplikacij. Pogosto so bolniki in poškodovanci po kirurškem posegu odpuščeni v domačo oskrbo brez posebnih navodil za skrb in nego njihovih ran. V kolikor s strani kirurga, lečečega ali izbranega zdravnika niste prejeli posebnih navodil za nego vaše ran, lahko po posvetu z vašim izbranim zdravnikom sledite naslednjim navodilom.

Več o tem

Zdravniški pregled športnika, nogomet, hokej,...

 

Ključ do uspeha vsakega športnika je dobra telesna pripravljenosti in zdravstveno stanje posameznika. Bliža se začetek nove športne sezone, pred katero pa je, za nekatere športe potrebno za druge pa priporočljivo, da športniki opravijo ustrezne zdravniške preglede.

V agenciji za posredovanje zdravstvenih storitev Medico Veritas smo v sodelovanju z Zdravstvenim domom Ljubljana pripravili izjemno ponudbo, ki nam omogoča, da ponudimo mladim športnikom preventivne preglede po kar najbolj dostopnih cenah.

Več o tem

Predhodni, obdobni pregled delavca

 

Za podjetje so največje bogastvo, srce podjetja, ljudje – njeni zaposleni. Pa poskrbite dovolj za njihovo in svoje zdravje?

Skrb za zdravje pa ni le dobra volja, temveč je tudi obveznost delodajalca, ki mora zagotoviti svojim zaposlenim redne obdobne zdravstvene preglede.

Več o tem

Zdravstveni pregledi voznikov

 

V Ljubljani organiziramo zdravstveni pregled kandidatov za voznike in za voznike za podaljšanje vozniškega dovoljenja prve in druge skupinepo ugodnih cenah!

Se tudi vi sprašujete kam na zdravniški pregled?

Več o tem

Nazaj na vrh