Agencija za posredovanje zdravstvenih storitev

Dobrodošli.
Tukaj smo za
Vas.
Klik!

Želite zapolniti svoje proste kapacitete?
Pridružite se nam.

Veseli bomo, če boste skupaj z nami ustvarjali Deželo zdravja, ki si jo bo želel obiskati vsak pacient

V Sloveniji je letno več kot 900 000 povpraševanj po različnih zdravstvenih storitvah (posegih, pregledih).

Evropska unija zagotavlja prosto izbiro izvajalcev zdravstvenih storitev. In kam gre večina pacientov? Tja, kamor jih napotijo osebni zdravniki, in k tistim, ki so jim jih priporočili prijatelji ali sorodniki.

Zakaj ne bi prišli k vam?

Naša agencija za posredovanje zdravstvenih storitev Medico Veritas (v nadaljevanju: agencija) vam pomaga, da se kar najhitreje povežete s čakajočimi pacienti. Po obojestransko potrjenih pogojih sodelovanja bomo poskrbeli, da bodo pacienti prišli prav k vam. Tako boste lahko zapolnili svoje proste kapacitete in pridobili dodatna sredstva za svoje poslovanje.
K sodelovanju bomo povabili le najboljše na svojem področju. Če boste izpolnili kriterije kakovosti, ki jih brezpogojno želimo zagotoviti našim pacientom, bomo z vami sklenili pogodbo o sodelovanju.

Gre za ekskluzivno priložnost, ki vam dolgoročno prinaša dodatna finančna sredstva, ugled in prepoznavnost. S tem ohranjate in ustvarjate nova delovna mesta, pridobivate možnost za razvoj, omogočate ohranjanje kakovosti zdravstvenih storitev.

"Poslanstvo agencije je pomagati pacientom skozi labirint zdravstvenih storitev, kjer je v ospredju najboljša možna oskrba."

Kako deluje
naša agencija?

Glavni cilj je, da našim klientom (pacientom) omogočimo lažje, boljše in hitrejše dostope do zdravstvenih storitev. Ker si želimo, da bi bila celotna storitev za naše kliente pravo doživetje, smo agencijo Medico Veritas poimenovali »dežela zdravja«. V njej želimo združiti zdravniško oskrbo na najvišjem nivoju ter uživanje v naravnih lepotah, ki pacientom napolnijo dušo in srce.

Pacientom v deželi zdravja zagotavljamo:

Poslanstvo agencije je pomagati pacientom skozi labirint zdravstvenih storitev, kjer je v ospredju njihova najboljša možna oskrba.

Pomagamo vam zapolniti
proste kapacitete (kadre, opremo) na pregleden in zakonit način

Vabimo vas, da se nam pridružite v Deželi zdravja. Vaše sporočilo pričakujemo na
info@nullmedico-veritas.net in dogovorili se bomo za sestanek ali telefonski pogovor.

Na voljo smo vam tudi na spodnjih kontaktih:

Medico Veritas, d.o.o.
Prečna ulica 2
6230 Postojna
m: 040 / 70 60 15

Nazaj na vrh