Agencija za posredovanje zdravstvenih storitev

Dobrodošli.
Tukaj smo za
Vas.
Klik!

Zdravljenje krčnih žil – varic

 

Krčne žile so modrikaste, nabrekle, zvijugane vene. Žile so v koži in na pogled podobne pajkovi mreži ali pa se nahajajo globlje, med mišicami nog. Najpogosteje se pojavijo na zadnji strani meč ali na notranji strani nog. Ne predstavljajo problemov le zaradi izgleda, temveč povzročajo tudi zdravstvene težave.


Ko zaznate katerega od simptomov - noge s pekočo bolečino, otekline okoli gležnjev, nočni krči, srbenje, nemirne noge - zlasti utrujene in težke noge ali otekanje, ki ponoči ne uplahne, je čas za obisk zdravnika, ki vas bo pregledal in izdal napotnico za ustreznega specialista.

Pri izbranem specialistu dermatovenerologije v specialni bolnici na Reki, na Hrvaškem, opravite pregled brez čakalnih dob, na napotnico osebnega zdravnika, v skladu z EU direktivo o prostem pretoku bolnikov. Po pregledu sledi pogovor o priporočenem načinu zdravljenja.

 

  1. Prvi pregled in ultrazvok ven spodnjih okončin že od
    79 €, tudi na napotnico osebnega zdravnika!


 

Pri preverjenih specialistih specialne bolnice na Reki pa po pregledu izvajajo tudi najmodernejše postopke zdravljenja krčnih žil:

 

1. Sklerozacija povrhnjih ven: zdravljenje primerno predvsem za metličaste varice, razširjene kožne vene in razširjene stranske veje večjih kožnih ven.

2. Zdravljenje razširjenih ven s peno UGFS: Ultrazvočno zdravljenje ven s peno brez bolečin, rezov in poškodb kože. Po terapiji se pacient lahko vrne k vsakodnevnim aktivnostim brez izostankov in okrevanja, ki so potrebni pri klasičnih metodah zdravljenja razširjenih ven.

3. Klasična operacija ven ali stripping varikoznih ven: do pred kratkim edina trajna rešitev za večje krčne žile. Za krčne žile, ki jih ni mogoče zdraviti z drugimi metodami in je potrebna operacija.

4. Lasersko ali radiofrekvenčno zaprtje velikih povrhnjih ven: Endovenozna Laserska Terapija (EVLT) se izvaja ambulantno, postopek traja kratek čas, brez ranic. Glede na sodobno medicinsko literaturo je laser najuspešnejša metoda pri zdravljenju razširjenih ven na nogah, ki je nadomestil klasično operacijo žil.

Agencijsko naročanje in posredovanje obračunamo po ceniku 12,00 €.

Kontaktirajte nas z zaupanjem:

T| 040 70 60 15 (ponedeljek – petek: 8 – 15)
E| info@medico-veritas.net (24 / 7)
I | http://www.medico-veritas.net
F| Spremljate nas lahko tudi na Facebooku.

 


Nazaj na vrh