Agencija za posredovanje zdravstvenih storitev

Dobrodošli.
Tukaj smo za
Vas.
Klik!

Managerski pregledi

 

Zdravje je univerzalna vrednota, ki potrebuje stalno podporo v skrbi za njeno ohranitev ali izboljšanje. Za vas, ki skrbite za dobrobit družbe in zaposlenih nudimo podporo mi v Medico Veritas, agenciji za posredovanje zdravstvenih storitev in ob tem zagotovimo najvišjo stopnjo zasebnosti.

Ekskluzivno vam omogočamo managerske preventivne preglede. Na izboljšan, sodoben način oblikujemo zelo usmerjen, intimno prilagojen program povsem po vaši meri. Pomembna sta tako vaša starosti kot spol, priložnost pa imate svoje želje in potrebe uskladiti tudi s strokovnjakom medicinske stroke. Z vami kontaktiramo preko elektronske pošte, telefona ali omogočimo pogovor osebno v prostorih naše agencije.

Danes vam želimo približati managerske preglede, ki jih organiziramo pri izjemno kakovostnem izvajalcu v neposredni bližini Slovenije, pa vendar dovolj daleč, da ohranite popolno zasebnost. Vse lahko intenzivno zagotovimo na enem mestu, v enem dnevu! Na vašo željo oz. potrebo pa preglede podaljšamo skozi več dni in vam zagotovimo prav posebno doživetje.

 

Na eni lokaciji razpolagamo z:

 

 

V naprej smo oblikovali pakete različnih vsebin, z informativnim izračunom.
Pregled pa vedno prilagodimo VAŠIM OSEBNIM POTREBAM.

 

Koronarni – srčni: za vse, ki želite preveriti zdravje vašega srca, ožilja in pljuč, smo oblikovali paket z obširno preiskavo krvi in urina, s testom obremenitve srca, ultrazvočno in rentgensko diagnostiko prsnega koša in trebušne votline, pregled ožilja, vida in očesnega ozadja; ter zaključni pregled pri internistu kardiologu.
Cena: 628 €


Karcinomski: za vse, ki želite obširni preventivni pregled z oceno tveganja za rakavo bolezen smo pripravili paket z obširno preiskavo krvi in urina, vključno s testiranji na tumorske markerje, hormonske teste, protitelesa virusnih infekcij. Ultrazvočne in rentgenske preiskave, endoskopije ter pregled pri specialistu dermatologije, urologije ali ginekologije, ter končni pregled in posvet pri internistu. Prejeli boste tudi nasvet za nadaljnje preglede in preiskave pri utemeljenem sumu na visoko tveganje za rakavo bolezen.
Cena*: Ženske: 1.015 €; Moški: 975 €


Ortopedsko – nevrološki: za vse, ki imate bolečine na področju hrbtenice, sklepov ali mišic. Poleg obsežne laboratorijske preiskave krvi in urina, rentgenskega pregleda okostja, boste opravili še dodatne specialne diagnostične preiskave z ultrazvokom-UZ, magnetno resonanco-MR in/ali kompjutersko tomografijo-CT. Pregledal vas bo specialist ortopedije in/ali nevrokirurgije in podal mnenje ter vam svetoval, kako najučinkoviteje odpraviti bolečine in izboljšati vaše počutje in telesno pripravljenost.
Cena: 918 €

 


Tujina: za vse, ki načrtujete daljšo delovno odsotnost ali imajo vaši otroci študijsko priložnost v tuji državi, kjer boste imeli le omejeno zdravstveno zavarovanje ali pa se želite le poglobljeno prepričati o svojem trenutnem zdravju ali zdravju svojega študenta. Pregled »Tujina« je sestavljen iz elementov koronarnega – srčnega in karcinomskega pregleda. S tem razširjenim pregledom lahko odkrijete morebitna stanja še preden se ta izrazijo z boleznijo. Pridobite možnost posveta z vašim osebnim zdravnikom in odpravite zdravstvene težave še pred odhodom v tujino v okviru slovenskega zdravstvenega zavarovanja.
Cena*: Ženske: 1.332 €; Moški: 1.292 €

 

Cene označene z * se razlikujejo zaradi prilagojenega obsega preiskav glede na spol.

Podrobnejši obseg posameznega pregleda TUKAJ

 

Po končanih pregledih vam lahko omogočimo posvet s strokovnjakom za pojasnitev zbranih izvidov in priporočili za nadalje.

 

To ekskluzivno ponudbo je mogoče nadgraditi še z izboljšavo počutja in zdravja s tako imenovanimi regeneracijskimi paketi. Cene so izjemno konkurenčne. Priključi se vam lahko tudi vaša partnerica, kolega/ica, sodelavec/ka, prijatelj/ica,...

 

Vaša največja vrednota, zdravje, ima tudi pri nas najvišji status!


Za naročanje in dodatna pojasnila me kontaktirajte z zaupanjem na

gkz@medico-veritas.net ali info@medico-veritas.net

 

Dr. Gordana Kalan Živčec
Medico Veritas

Nazaj na vrh