Agencija za posredovanje zdravstvenih storitev

Dobrodošli.
Tukaj smo za
Vas.
Klik!

Preventivni pregled dojk

 

pregled dojk

Rožnati oktober je svetovni mesec boja proti raku dojk – najpogostejšem raku pri ženskah. Pravočasno odkritje raka dojke in postavitev diagnoze sta pomembna za uspešno zdravljenje in dolgoročno napoved poteka bolezni.

V Sloveniji je rak dojk najpogostejša vrsta raka pri ženskah, saj predstavlja kar petino vseh vrst rakavih obolenj pri ženskah. V Sloveniji vsako leto zboli več kot 1000 žensk, okoli 400 pa jih zaradi te bolezni umre. Rak dojk ni izključno bolezen žensk, saj sta med obolelimi tudi eden do dva odstotka moških. Podobno kot v Evropi je tudi v Sloveniji ta rak najpogostejši vzrok smrti, ki jih pri ženskah povzročijo rakava obolenja. Slaba seznanjenost žensk s pomenom samopregledovanja in preventivnimi pregledi dojk je eden od razlogov, da številne prepozno obiščejo zdravnika.


Ultrazvok je enostaven, varen in neboleč način diagnostičnih preiskav.

 

Pri ženskah, ki so starejša od 30 let se za prvo preiskavo za opredelitev tipljivih zatrdlin dojk priporoča ultrazvočni pregled, saj je takrat struktura dojk gosta in zato z mamografijo slabše pregledna.

Ultrazvočni pregled se priporoča tudi ženskam v dvajsetih letih, katerih sorodnice v prvem kolenu so pred 50. letom zbolele za rakom dojk, za rakom dojk in jajčnikov, pa tudi tiste, ki imajo moške sorodnike z rakom dojk, saj je v tem primeru, tveganje za razvoj bolezni večje kot običajno.

 

V agenciji Medico Veritas organiziramo ultrazvočni in specialistični pregled dojk pri izjemno kakovostnem izvajalcu v neposredni bližini Slovenije, na Reki (Hrvaška).

 

Cena ultrazvoka in specialističnega pregleda obeh dojk je 71 €.

 

Pregled pa  lahko prilagodimo vašim potrebam in željam.

 

Agencijska cena naročanja v tujini 12,00 €.

Z nami lahko kontaktirate preko elektronske pošte, telefona ali pridete na pogovor osebno v našo agencijo.


Naročite se in si zagotovite pregled hitro in strokovno.

Kontaktirajte nas z zaupanjem:

t: 040 70 60 15 (ponedeljek – petek: 8 – 15)
e: info@medico-veritas.net (24 / 7)
i: www.medico-veritas.net
f: Spremljate nas lahko tudi na Facebooku.


Nazaj na vrh