Agencija za posredovanje zdravstvenih storitev

Dobrodošli.
Tukaj smo za
Vas.
Klik!

Pogoji poslovnega sodelovanja pri posredovanju zdravstvenih storitev

 Pogoji poslovnega sodelovanja pri posredovanju zdravstvenih storitev.pdf

 

 

Splošni pogoji – del kontaktnega obrazca

Splošni pogoji določajo, da s prijavo dovoljujem družbi MEDICO VERITAS, d.o.o. obdelovanje posredovanih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur.l.RS, št. 94/07).

S strinjanjem dovoljujem družbi MEDICO VERITAS, d.o.o. hranjenje posredovanih osebnih podatkov za obdobje 5 (petih) let z namenom obveščanja o novostih poslovanja oz. ponudbi družbe MEDICO VERITAS, d.o.o., za izvedbo storitev skladno z delovanjem družbe.

 

Varstvo osebnih podatkov

Družba MEDICO VERITAS, d.o.o. se zavezuje, da podatke, ki jih boste posredovali prek spletnih strani www.medico-veritas.net ali na kakršenkoli drug način, brez izrecnega dovoljenja uporabnika ne bo posredovala tretji osebi oz. ne bo omogočila tretji osebi vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od nje zahtevale državne oblasti ali zakoni. Družba se zavezuje, da bo varovala zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletnega mesta. Zbrane osebne podatke bo družba uporabljala izključno za posredovanje  medicinskih storitev, trženje in za promocijske namene v zvezi z opravljanjem storitev, ki jih zagotavlja.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in za namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP-naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Uporabniki lahko kadarkoli prekličejo uporabo svojih podatkov za namene obveščanja o dogodkih in drugih obvestilih družbe prek elektronske pošte (info@nullmedico-veritas.net) s sporočilom za preklic. Družba MEDICO VERITAS, d.o.o. bo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletnega mesta v okviru te politike zasebnosti varovala tudi v primeru preklica prijave.

Spletne strani www.medico-veritas.net uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite, ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

Če "piškotkov" ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

 

Izključitev odgovornosti

Spletne strani www.medico-veritas.net so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu družba MEDICO VERITAS, d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako družba ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, družba MEDICO VERITAS, d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Nazaj na vrh