Agencija za posredovanje zdravstvenih storitev

Dobrodošli.
Tukaj smo za
Vas.
Klik!

Zakaj Medico Veritas?

Osnovna namena delovanja agencije Medico Veritas sta:

1. Priskrbeti pacientom lažji, boljši in hitrejši dostop do zdravstvenih storitev, pri čemerje v ospredju najboljša možna zdravstvena oskrba.

Pacienti v EU in zdaj tudi v Sloveniji lahko na podlagi direktive o prostem pretoku pacientov na prosto izbirajo izvajalca zdravstvenih storitev.
Za odločanje potrebujejo natančno, iskreno in preverljivo informacijo, ki jo prejmejo v agenciji. Tako pacientom omogočamo osebni pristop in individualno svetovanje pri izbiri primernega izvajalca.

2. Pomagati izvajalcem zdravstvenih storitev zapolniti  proste kapacitete (kadre, opremo) na pregleden in zakonit način.

V Sloveniji je več tisoč javnih in zasebnih zdravstvenih ustanov, ki opravljajo vse zdravstvene posege in preglede, ki jih pacienti potrebujejo.
Čakajočim pacientom priskrbimo hitrejšo oskrbo z napotitvijo k izbranim izvajalcem. Slednjim na ta način pomagamo tudi do prihodka, da lahko ohranijo svojo dejavnost vsaj na enaki ravni in se seveda tudi razvijajo v skladu s svetovnim razvojem medicine.

Medico Veritas pomeni most med pacienti in izvajalci zdravstvenih storitev ter skrbi za njihovo obojestransko zadovoljstvo.

Nazaj na vrh