Odpravite bolečino v stopalu

Ko bolečina v stopalu spremeni vaš način življenja ali vas omejuje pri željenih aktivnostih, je pravi čas da sprejmete odločitev za operacijo stopala! Pravilna diagnoza vseh sprememb v stopalu omogoča izbor ustreznega konservativnega zdravljenja in/ali operacije stopal.

Bolečina v gležnjih in/ali stopalih?
Naročite se na pregled in posvet pri specialistu ortopedije. Pregledi potekajo v specialni ortopedski bolnici v bližini Opatije, na Hrvaškem.

Po pregledu in opravljenih diagnostičnih preiskavah, vam zdravnik pojasni trenutno zdravstveno stanje in poda predlog za nadaljnje (tudi operativno) zdravljenje.

Cenik:

Prvi pregled pri ortopedu, specializiranem za področje gležnja in stopala 53 €

Rentgensko slikanje enega stopala je 24 €

O ceni nadaljnjega zdravljenja ali operacije, vas seznanijo ob prvem pregledu.

napotnico osebnega zdravnika za pregled pri specialistu ortopedu, oziroma napotnico za operacijo stopal, lahko za opisano zdravljenje v tujini uveljavljate pravico po EU direktivi o prostem pretoku bolnikov pri ZZZS. Povračilo stroškov za ambulantni poseg na Hrvaškem je v višini povprečne cene te storitve v Sloveniji, vendar ne več kot znašajo dejanski stroški. Za operacijo na ambulatni način predhodna odobritev ZZZS ni potrebna. Potne stroške in/ali stroške nastanitve pa vam ne povrnejo.

Agencijska cena naročanja v tujini je 12,00 €.

V ceno je vključeno naročanje, posredovanje napotkov izvajalca zdravstvene storitve, po opravljeni storitvi pa vam pošljemo tudi obrazec za refundacijo stroškov z navodili za izpolnjevanje.

Pogoji uporabe
Varstvo osebnih podatkov
Splošni pogoji spletne trgovine

Medico Veritas d.o.o.
Prečna ulica 2, 6230 Postojna

Davčna: SI-17996481
Matična: 6366759000
TRR: SI56 1010 0005 1941 846

KONTAKT

M | 040 / 70 60 15

E | info@medico-veritas.net


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373