Meritev telomerov

Meritev telomerov: Ali veste kako uspešni ste pri ohranjanju mladosti?

Sedaj je odkritje v medicini, nagrajeno z Nobelovo nagrado, dostopno tudi vam!

Zakaj se testirati?

Na voljo je veliko nasvetov in receptov kako do boljšega zdravja in počutja, kot so na primer mnogi koristni domači recepti. Ali vse to zadostuje?

  • Veste »Kako dobro se starate«?… How Well Are You Aging? 
  • Ali veste, če se pravilno prehranjujete?
  • Ali nakup in uživanje raznih prehranskih dopolnil resnično deluje?
  • Ali ste dovolj telesno aktivni?
  • Ali se posvečate pravi vadbi za vas?
  • Ali vplivajo vaše razvade že na vaše prehitro staranje?

Ni še prepozno ukrepati, da se staranje upočasni, ker to vse lahko preverite. S pravimi ukrepi pa proces celo povrnete v obratno smer, torej k mladosti! Prijava na info@medico-veritas.net.

Če smo v svojem življenjskem slogu uspešni in je naša biološka starost enaka naši kronološki, smo že na zelo dobri poti. Kaj pa, če temu ni tako? So naše celice že izmučene, postarane, starejše, kot naj bi bile glede na podatek iz rojstnega lista, pa tega niti ne vemo. Živimo v slepi, dobri veri, kako zelo uspešni smo, se primerjamo z vrstniki v športnih disciplinah, življenjskih dosežkih. Ob tem pa nimamo nobene resne meritve, ki bi to preverila. Do sedaj!

Metoda merjenja dolžine telomer izmeri prav to, kako uspešni smo v vzdrževanju naše največje dragocenosti, tj. zdravja. Izmerite dolžino telomer, izpolnite osebni vprašalnik, se pogovorite s strokovnjakom in ciklus se lahko čez noč obrne v pravo smer! NAZAJ K MLADOSTI!

Cena analize je bila 760 € sedaj je za omejeno obdobje znižana na 620 €.

V akcijsko ceno je vključen tudi 30 minutni POSVET IN RAZLAGA REZULTATOV testiranja osebno ali po telefonu z izkušeno zdravnico.

Ne prepuščajte zdravja naključju, upravljajte ga aktivno.
Za vaše zdravje je dobro le najboljše!

Pogoji uporabe
Varstvo osebnih podatkov
Splošni pogoji spletne trgovine

Medico Veritas d.o.o.
Prečna ulica 2, 6230 Postojna

Davčna: SI-17996481
Matična: 6366759000
TRR: SI56 1010 0005 1941 846

KONTAKT

M | 040 / 70 60 15

E | info@medico-veritas.net


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373