Pogosta vprašanja

Kako agencija deluje?

Na agencijo se obrnete prek spletnega naslova info@medico-veritas.net ali telefona 040 / 70 60 15.
Glede na vaše vprašanje oziroma zdravstveno težavo vam bomo poiskali najbolj kakovostnega izvajalca in vas pri njem, z vašim soglasjem, tudi naročili.

Kako lahko uporabim vašo pomoč?

Naša glavna skrb je varnost in kakovost zdravstvene storitve, ki jo potrebujete. Približamo pa se tudi vaši želji glede kraja in časa. Če se odločate za samoplačniško storitev, vam lahko pripravimo tudi ponudbo s cenami, ki vam bo v oporo pri odločanju.

Ali moram imeti napotnico?

Sprejmemo paciente z napotnico in brez nje.

Če imate napotnico, vam ponudimo informacijo o možnostih izbire izvajalca v Sloveniji in tudi tujini. Prisluhnemo vaši želji glede kraja in časa.Storitev naročanja je plačljiva po ceniku.

Če pa nimate napotnice, vam ponudimo vse dostopne informacije (kraj, čas, cena) in svetujemo pri izbiri izvajalca v skladu z vašo zdravstveno težavo. Pri izbranem izvajalcu vas naročimo in poskrbimo, da je storitev opravljena varno in kakovostno.

Ali lahko opravim tudi osebni pregled?

Če je potrebno, pred napotitvijo pregledamo vašo dokumentacijo, in če želite tudi osebni posvet z zdravnikom, vam lahko tak obisk organiziramo v naših prostorih.

Kdo so izvajalci, h katerim bom napoten?

Izvajalci zdravstvenih in zobozdravstvenih storitev so skrbno izbrani tako v Sloveniji kot v tujini. Mnoge smo osebno obiskali. Tiste, ki jih nismo, smo sprejeli po priporočilih zdravnikov in bolnikov, kar vam tudi iskreno povemo. Posredujemo pri organiziranju pregleda pri specialistih različnih strok, strokovnjakih s področja rehabilitacije in tudi zdraviliškega zdravljenja.

Je potrebna registracija?
Za zagotavljanje posredovanja potrebujemo vaše kontaktne podatke, ki jih sporočite na obrazcu.
Koliko časa čakam na svoj poseg?

Čakalne dobe na napotnice poskušamo skrajšati tako, da vas seznanimo z možnostmi oskrbe glede na kraj, kjer je ta najkrajša. Če želite, vas tudi naročimo.

V primeru samoplačništva pa se prilagodimo vaši želji, in sicer glede na čas, kraj in ceno storitve.

Ali pridejo strokovnjaki tudi na dom?

Zdravniških obiskov na domu ne opravljamo. Lahko pa vas obiščemo na vaši lokaciji za varen prevzem dokumentacije, osebni pogovor in/ali nasvet v zvezi s težavo, ki jo želite rešiti. V takšnem primeru vam obračunamo realne materialne stroške.

Kaj pa, če nisem zadovoljen z opravljeno zdravniško storitvijo?

Glavna skrb agencije je varna in kakovostna zdravstvena obravnava. Vsak izvajalec je odgovoren za strokovno in pravilno izvedbo. V primeru upravičene pritožbe in nezadovoljstva pacienta bo agencija po posvetu z vami poiskala drugega izvajalca.

Zakaj je bila agencija ustanovljena?

Agencija Medico Veritas je bila ustanovljena z namenom, da na varen, natančen in celovit način povezujemo paciente in kakovostne izvajalce zdravstvenih storitev. Pacientom pomagamo, da v skladu s svojimi pričakovanji glede kraja, časa ter cene zdravstvene storitve pridejo do najprimernejše zdravstvene oskrbe, ki jo potrebujejo, naj bo doma ali v tujini. Izbranim izvajalcem zdravstvenih storitev v Sloveniji in tujini pa omogočamo, da se predstavijo v širšem okolju in zapolnijo proste kapacitete z domačimi in tujimi pacienti.

Kako se naročim na pregled/poseg?

Povežete se z nami prek obrazca.

Ali dobim potrdilo o naročenem pregledu/posegu?

Po prejetem plačilu vam izdamo vavčer za storitev, ki ga izročite izvajalcu. Za storitve, ki jih boste plačali neposredno pri izvajalcu, pa vam izdamo vavčer, da ste naročeni.

Pogoji uporabe
Varstvo osebnih podatkov
Splošni pogoji spletne trgovine

Medico Veritas d.o.o.
Prečna ulica 2, 6230 Postojna

Davčna: SI-17996481
Matična: 6366759000
TRR: SI56 1010 0005 1941 846

KONTAKT

M | 040 / 70 60 15

E | info@medico-veritas.net


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373