dōTERRA

Medico Veritas – dōTERRA

Srečni ljudje so zdravi! Moderne znanstvene študije vpliva eteričnih olj na čustva samo potrjujejo, kar so vedeli naši predniki že stoletja.

Nežne in kompleksne aromatične sestavine pravih, čistih eteričnih olj – aromaterapija, zelo pomagajo uravnovešati čustva in izboljšati razpoloženje. Občutek sreče je globok.

dōTERRA (Lat.): dar zemlje

Pravilna prehrana

Naklonite svojemu telesu kakovostna hranila, da bo uspevalo, kot čudovito uspevajo vrtnice ob pravilni skrbnosti vrtnarja. Uravnotežena prehrana je dandanes velik izziv. dōTERRA prehranska dopolnila so njen idealni spremljevalec.

Telesna aktivnost

Vadba krepi mišice in poleg drugih blagodejnih učinkov na telo podpira tudi delovanje srca, krvnega obtoka ter limfnega sistema. Eterična olja okrepijo te učinke in pripomorejo k boljši zbranosti in dobremu počutju. Prava izbira omogoči, da ostanemo aktivni, dejavni in pripravljeni tudi na velike napore.

Počitek in obvladovanje stresa

Kakovosten spanec izboljša razpoloženje in omogoča, da se telo regenerira. Z redno uporabo eteričnih olj ponoči nežno obvladate stres, ki se je nakopičil preko dneva in kar najbolje izkoristite svoj spanec za regeneracijo in vzpostavitev hormonskega ravnovesja. Ali veste, da ob kakovostnem spancu tudi hujšate?

Zmanjševanje sintetični izpostavljenost

V naravi potekajo cikli sproščanja in obnavljanja. Tudi naše telo ima obdobja regeneracije. dōTERRA CPTG* eterična olja dajo telesu naravno podporo v procesu obnavljanja in dobrega počutja.

*CPTG je kratica za Certified Pure Therapeutic Grade in označuje certificirano čista terapevtska eterična olja. Ponosni smo na organsko poreklo eteričnih olj in prehranskih dopolnil, ki so zaradi omejenih naravnih virov pridobivanja vse večja redkost na tržišču.

Kaj in kdaj?

Emocionalna / čustvena aromaterapija

dōTERRA Peace, Cheer, Passion, Console, Forgive, Motivate

Kombinacija za budnost in dobro razpoloženje

Kombinacija dōTERRA Peppermint, Wild Orange

Energija, spomin, svežina

Kombinacija dōTERRA Rosemary, Peppermint, Lemon

Za pomiritev / anti-stres

dōTERRA Lavender, Bergamot, Clary Sage, Roman Chamomile, Ylang Ylang, Vetiver, Petitgrain

Kombinacija za pomiritev dōTERRA: Balance (calm & well-being) + Frankincense (peace & relax) + Blue Tansy (uplift mood)

Spanje

dōTERRA Serenity kapsule in eterično olje

Imunski sistem – podpora

Mešanica (in celotna linija) dōTERRA OnGuard

Vadba – pred, med, po

Pred začetkom vadbe se priporoča na kožo nanos olj, ki jih razredčite s frakcioniranim kokosovim oljem, ki grejejo (za ogrevanje): dōTERRA Lemongrass, Wintergreen, Clove, Cinnamon

Namažete na prsni koš, lahko tudi na zapestja, dlani ter vdihujte neposredno iz dlani, mešanico dōTERRA eteričnih olj Air, za lažje, učinkovitejše dihanje.

Med vadbo in po njej je čudovita izbira dōTERRA Peppermint, ker se bori oziroma preprečuje slabost, ohranja budnost in ohlaja. Lahko se ga doda tudi gelu za tuširanje.

»Zvezda vadbe« pa je linija dōTERRA Deep Blue, ki pomaga mišicam in kostem – od Deep Blue Rub kreme do roll-ona (ta obstaja v čisti in razredčeni obliki) in čiste mešanice eteričnih olj Deep Blue.

Za več celične energije (alternativa kavi in energijskim pijačam) so kapsule dōTERRA Mito2Max, ki maksimizirajo mitohondrijsko energijo v celicah. Mitohondriji so prave »celične tovarne« energije in njihovo dobro delovanje je ključ zdravja in uspeha prav vsake celice.

Osnova so pa še vedno…

Prehranska dopolnila dōTERRA »Lifelong Vitality Pack« + PB Assist (probiotiki, prebiotiki) + TerraZyme (encimsko delovanje)

Na povezavi dōTERRA poiščite izdelek zase in se nagradite z več energije, kakovostnim počitkom, učinkovito regeneracijo in ohranjanjem vitalnosti vašega telesa.

Podarite si kanček sreče!

Ne veste kateri izdelek je primeren za vas?
Sporočite nam vašo željo, pričakovanje in svetovali vam bomo. Pomagamo pa tudi pri naročilu.

Pogoji uporabe
Varstvo osebnih podatkov
Splošni pogoji spletne trgovine

Medico Veritas d.o.o.
Prečna ulica 2, 6230 Postojna

Davčna: SI-17996481
Matična: 6366759000
TRR: SI56 1010 0005 1941 846

KONTAKT

M | 040 / 70 60 15

E | info@medico-veritas.net


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373