O nas

Osnovna namena delovanja agencije Medico Veritas

1. Priskrbeti pacientom lažji, boljši in hitrejši dostop do zdravstvenih storitev, pri čemer je v ospredju najboljša možna zdravstvena oskrba.

Pacienti v EU in zdaj tudi v Sloveniji lahko na podlagi direktive o prostem pretoku pacientov na prosto izbirajo izvajalca zdravstvenih storitev. Za odločanje potrebujejo natančno, iskreno in preverljivo informacijo, ki jo prejmejo v agenciji. Tako pacientom omogočamo osebni pristop in individualno svetovanje pri izbiri primernega izvajalca.

2. Pomagati izvajalcem zdravstvenih storitev zapolniti proste kapacitete (kadre, opremo) na pregleden in zakonit način.

V Sloveniji je več tisoč javnih in zasebnih zdravstvenih ustanov, ki opravljajo vse zdravstvene posege in preglede, ki jih pacienti potrebujejo. Čakajočim pacientom priskrbimo hitrejšo oskrbo z napotitvijo k izbranim izvajalcem. Slednjim pa na ta način pomagamo tudi do prihodka, da lahko ohranijo svojo dejavnost vsaj na enaki ravni in se seveda tudi razvijajo v skladu s svetovnim razvojem medicine.

 

Medico Veritas pomeni most med pacienti in izvajalci zdravstvenih storitev ter skrbi za njihovo obojestransko zadovoljstvo.

Naše poslanstvo

Strokovnjaki agencije Medico Veritas na varen, natančen in celovit način povezujemo paciente in kakovostne izvajalce zdravstvenih storitev.

Pacientom pomagamo, da v skladu s svojimi pričakovanji glede kraja, časa ter cene zdravstvene storitve pridejo do najprimernejše zdravstvene oskrbe, ki jo potrebujejo, naj bo doma ali v tujini.

Izbranim izvajalcem zdravstvenih storitev v Sloveniji in tujini omogočamo, da se predstavijo v širšem okolju in zapolnijo svoje proste kapacitete z domačimi in tujimi pacienti.

Osebne zdravnike razbremenimo pojasnjevanja o možnih izvajalcih, njihovih lokacijah. Kliničnim specialistom pomagamo pri informiranju bolnikov o načinih, postopkih in izvajanju zdravljenja.

Ohranjamo delovna mesta in oblikujemo nova; s pritokom novih finančnih virov zagotavljamo dolgoročni razvoj medicinske znanosti.

Naša poslovna vizija

Naša poslovna vizija je postati vodilna agencija za posredovanje zdravstvenih storitev in kar najbolj varen ter kakovosten zdravstveni turizem.

Pogoji uporabe
Varstvo osebnih podatkov
Splošni pogoji spletne trgovine

Medico Veritas d.o.o.
Prečna ulica 2, 6230 Postojna

Davčna: SI-17996481
Matična: 6366759000
TRR: SI56 1010 0005 1941 846

KONTAKT

M | 040 / 70 60 15

E | info@medico-veritas.net


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373