Urologija

Urološke bolezni so zelo intimne, zato v agenciji Medico Veritas bolnikom stopamo naproti.

 

Bolnikom, ki imate kakršne koli urološke težave ali že napotnico za urologa, dogovorimo pregled in vse diagnostične preiskave, ki jih potrebujete.

Društvo uroloških bolnikov Slovenije (www.dub.sije že ugotovilo, da je zaradi majhnega števila urologov čas do prvega pregleda predolg. Čakalnice v uroloških ambulantah so prepolne, urolog se bolniku ne more popolnoma posvetiti in mu težko nameni dovolj časa. Po dolgem čakanju na pregled, morajo bolniki nato čakati še na to, da opravijo dodatne preiskave. Bolniki, ki potrebujejo operacijo, pa nato še nekaj mesecev čakajo za sprejem v bolnišnico.

Te mučne težave skrajšamo v agenciji Medico Veritas, kjer pomagamo poiskati ustreznega specialista in rešujemo problem predolgega čakanja na posamezne preglede, preiskave in operacije.

Ali ste vedeli, da imate pravico do načrtovanega zdravljenja v tujini?
In, da na Hrvaškem za slovenske bolnike ni čakalnih dob.

Slovenski zavarovanci lahko v drugih državah uveljavljajo načrtovano zdravljenje:

1. če so izčrpane možnosti zdravljenja v Sloveniji – odloča konzilij,

2. če so v Sloveniji presežene najdaljše dopustne čakalne dobe ali razumen čas – pomagamo pri oddaji vloge na zavarovalnico,

3. če se odločijo za ambulantno zdravljenje v drugi državi članici Evropske unije – pomagamo poiskati pravega specialista.

Podrobna pravila Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije, ki so opisana na spletni strani Nacionalne kontaktne točke.

Skozi labirint pravic, pripravi vlog in naročanju pri specialistu pa vam pomagamo v agenciji Medico Veritas. Specialiste smo osebno preverili in vam tokrat svetujemo urologe na Reki na Hrvaškem.

Pogoji uporabe
Varstvo osebnih podatkov
Splošni pogoji spletne trgovine

Medico Veritas d.o.o.
Prečna ulica 2, 6230 Postojna

Davčna: SI-17996481
Matična: 6366759000
TRR: SI56 1010 0005 1941 846

KONTAKT

M | 040 / 70 60 15

E | info@medico-veritas.net


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373