Managerski pregledi

Zdravje je univerzalna vrednota, ki potrebuje stalno podporo v skrbi za njeno ohranitev ali izboljšanje. Za vas, ki skrbite za dobrobit družbe in zaposlenih nudimo podporo mi v Medico Veritas, agenciji za posredovanje zdravstvenih storitev in ob tem zagotovimo najvišjo stopnjo zasebnosti.

Ekskluzivno vam omogočamo managerske preventivne preglede. Na izboljšan, sodoben način oblikujemo zelo usmerjen, intimno prilagojen program povsem po vaši meri. Pomembna sta tako vaša starosti kot spol, priložnost pa imate svoje želje in potrebe uskladiti tudi s strokovnjakom medicinske stroke. Z vami kontaktiramo preko elektronske pošte, telefona ali omogočimo pogovor osebno v prostorih naše agencije.

Danes vam želimo približati managerske preglede, ki jih organiziramo pri izjemno kakovostnem izvajalcu v neposredni bližini Slovenije, pa vendar dovolj daleč, da ohranite popolno zasebnost. Vse lahko intenzivno zagotovimo na enem mestu, v enem dnevu! Na vašo željo oz. potrebo pa preglede podaljšamo skozi več dni in vam zagotovimo prav posebno doživetje.

Na eni lokaciji razpolagamo z:

  • laboratorijem, za vseobsegajoči pregled, vključno s tumorskimi markerji,
  • vso diagnostiko (rentgen RTG, magnetna resonanca MR, kompjuterska tomografija CT, ultrazvok UTZ),
  • endoskopije (gastroskopija, kolonoskopija, laparoskopija, cistoskopija),
  • testiranja na alergene, testiranja srca in ožilja ter dihal,
  • pregled kože na madeže in njihova odstranitev,
  • pregledi pri specialistu (kardiologu, urologu, ginekologu, okulistu, ortopedu, ORL, dermatologu,…).

V naprej smo oblikovali pakete različnih vsebin, z informativnim izračunom.

Pregled pa vedno prilagodimo vašim osebnim potrebam.

Kronorarni - srčni

Karcinomski

Ortopedsko - nevrološki

Tujina

Koronarni – srčni

Za vse, ki želite preveriti zdravje vašega srca, ožilja in pljuč, smo oblikovali paket z obširno preiskavo krvi in urina, s testom obremenitve srca, ultrazvočno in rentgensko diagnostiko prsnega koša in trebušne votline, pregled ožilja, vida in očesnega ozadja; ter zaključni pregled pri internistu kardiologu.

 Cena: 628 €
Karcinomski

Za vse, ki želite obširni preventivni pregled z oceno tveganja za rakavo bolezen smo pripravili paket z obširno preiskavo krvi in urina, vključno s testiranji na tumorske markerje, hormonske teste, protitelesa virusnih infekcij. Ultrazvočne in rentgenske preiskave, endoskopije ter pregled pri specialistu dermatologije, urologije ali ginekologije, ter končni pregled in posvet pri internistu. Prejeli boste tudi nasvet za nadaljnje preglede in preiskave pri utemeljenem sumu na visoko tveganje za rakavo bolezen.

 

 Cena*:  1.015 € (ženske), 975 € (moški)
Ortopedsko – nevrološki

Za vse, ki imate bolečine na področju hrbtenice, sklepov ali mišic. Poleg obsežne laboratorijske preiskave krvi in urina, rentgenskega pregleda okostja, boste opravili še dodatne specialne diagnostične preiskave z ultrazvokom-UZ, magnetno resonanco-MR in/ali kompjutersko tomografijo-CT. Pregledal vas bo specialist ortopedije in/ali nevrokirurgije in podal mnenje ter vam svetoval, kako najučinkoviteje odpraviti bolečine in izboljšati vaše počutje in telesno pripravljenost.

 

  Cena: 918€
Tujina

Za vse, ki načrtujete daljšo delovno odsotnost ali imajo vaši otroci študijsko priložnost v tuji državi, kjer boste imeli le omejeno zdravstveno zavarovanje ali pa se želite le poglobljeno prepričati o svojem trenutnem zdravju ali zdravju svojega študenta. Pregled »Tujina« je sestavljen iz elementov koronarnega – srčnega in karcinomskega pregleda. S tem razširjenim pregledom lahko odkrijete morebitna stanja še preden se ta izrazijo z boleznijo. Pridobite možnost posveta z vašim osebnim zdravnikom in odpravite zdravstvene težave še pred odhodom v tujino v okviru slovenskega zdravstvenega zavarovanja.

Cena*: 1.332 € (ženske), 1.292 € (moški)

Cene označene z * se razlikujejo zaradi prilagojenega obsega preiskav glede na spol.

Po končanih pregledih vam lahko omogočimo posvet s strokovnjakom za pojasnitev zbranih izvidov in priporočili za nadalje.

To ekskluzivno ponudbo je mogoče nadgraditi še z izboljšavo počutja in zdravja s tako imenovanimi regeneracijskimi paketi. Cene so izjemno konkurenčne. Priključi se vam lahko tudi vaš partner/partnerica, kolega/ica, sodelavec/ka, prijatelj/ica,…

Vaša največja vrednota, zdravje, ima tudi pri nas najvišji status!

Pogoji uporabe
Varstvo osebnih podatkov
Splošni pogoji spletne trgovine

Medico Veritas d.o.o.
Prečna ulica 2, 6230 Postojna

Davčna: SI-17996481
Matična: 6366759000
TRR: SI56 1010 0005 1941 846

KONTAKT

M | 040 / 70 60 15

E | info@medico-veritas.net


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373