Pregled delavca

Zdravje je naše največje bogastvo!

Za podjetje pa so največje bogastvo, srce podjetja, ljudje, njeni zaposleni. Pa poskrbite dovolj za njihovo zdravje? Skrb za zdravje ni le dobra volja, temveč je tudi obveznost delodajalca, ki mora zagotoviti svojim zaposlenim redne obdobne zdravstvene preglede.

Agencija za posredovanje zdravstvenih storitev Medico Veritas vam lahko pri tem pomaga.

Za vas in vaše zaposlene ugodno in učinkovito uredimo vse potrebno v zvezi s preventivnimi pregledi:

  • za zaposlene organiziramo ustrezne termine,
  • zaposlene o terminih obvestimo
  • vam – delodajalcu najdemo konkurenčno ugodne cene pregledov.
  • Vam organiziramo prilagojen managerski pregled, kjer boste brez čakalnih vrsti in z osebnim pristopom deležni najboljše skrbi za vaše zdravje.
  • V kolikor po obdobnem in / ali managerskem pregledu potrebujete še konkretnega strokovnjaka za določeno težavo, vam omogočimo nadaljnjo obravnavo v specializiranih ustanovah v najkrajšem možnem času.

Naše poslanstvo ni le posredovanje medicinskih storitev, temveč še dodatno osebno svetovanje o strokovnjakih, ki jih potrebujete za svoje zdravje,  kot tudi optimizacija poti do njih.

V okviru paketa »Zdravje za delo« vam in vašemu podjetju zagotovimo organizacijo obdobnih pregledov na čimbolj enostaven in prijazen način. V primeru skupine več kot 30 zaposlenih, vam na vaši lokaciji nudimo tudi predavanje na temo zdravega načina življenja.

Zagotovimo vam obdobne preglede po izjemno ugodnih cenah za vas in vaše zaposlene brez dodatnih stroškov naročanja in koordiniranja.

Za skupine večje od 30 delavcev bomo za vas pripravili načrt izvajanja pregledov, ki bo kar najmanj motil vaše delovne procese.

 

Izjemna cena obdobnega pregleda za režijske delavce je: 99,66 €

Vključno z vsemi stroški naročanja in koordiniranja!

Pogoji uporabe
Varstvo osebnih podatkov
Splošni pogoji spletne trgovine

Medico Veritas d.o.o.
Prečna ulica 2, 6230 Postojna

Davčna: SI-17996481
Matična: 6366759000
TRR: SI56 1010 0005 1941 846

KONTAKT

M | 040 / 70 60 15

E | info@medico-veritas.net


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373