Pregledi športnikov

Zdravi športniki – boljši rezultati

Ključ do uspeha vsakega športnika je dobra telesna pripravljenosti in zdravstveno stanje posameznika. Bliža se začetek nove športne sezone, pred katero pa je, za nekatere športe potrebno za druge pa priporočljivo, da športniki opravijo ustrezne zdravniške preglede.

V agenciji za posredovanje zdravstvenih storitev Medico Veritas smo v sodelovanju z Zdravstvenim domom Ljubljana pripravili izjemno ponudbo, ki nam omogoča, da ponudimo mladim športnikom preventivne preglede po kar najbolj dostopnih cenah.

Izbrani specialisti v Zdravstvenem domu Ljubljana so usmerjeni prav v športno medicino, ki je še posebej pomembna v dobi rasti in pravočasne ugotovitve zdravstvenega stanja mladega, razvijajočega organizma mladih športnikov. Prav tako je to dodatna varnost tudi pri aktivnih športnikih, ki imajo posebne fizične obremenitve.

Za vas smo pripravili dva paketa, ki vključujeta vse potrebne aktivnosti za temeljit in strokoven pregled za mlajše in starejše športnike.

Pogoji uporabe
Varstvo osebnih podatkov
Splošni pogoji spletne trgovine

Medico Veritas d.o.o.
Prečna ulica 2, 6230 Postojna

Davčna: SI-17996481
Matična: 6366759000
TRR: SI56 1010 0005 1941 846

KONTAKT

M | 040 / 70 60 15

E | info@medico-veritas.net


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373