Savvy EKG

999,00

 

Medicinski pripomoček

Poštnina je brezplačna.

Šifra: 00026 Kategorija:

Opis

Savvy EKG je prenosni medicinski pripomoček za trajno in natančno spremljanje srčnega ritma ter opredelitev morebitnih odstopanj od normalnega. Ustreza evropskim zdravstvenim standardom. Ima CE certifikat za celovito zasnovo in za vse sestavne dele. Savvy je preprost za uporabo. Zaradi brezžičnega delovanja, majhnosti in uporabljenih materialov je nemoteč tudi med delom, gibanjem in športom. Izdelek je vodoodporen in je primeren za uporabo tudi med tuširanjem.

Sami naredite izpis EKG poročila, ki ga prinesete svojemu zdravniku na pregled.
Omogoča dolgotrajna in zanesljiva merjenja, saj brezžično pošilja natančen zapis EKG vaši pametni prenosni napravi. Ta hrani EKG zapis in strokovnjaku omogoča izdelavo zdravniškega izvida oziroma opredelitev srčnega ritma.

Savvy EKG celovita in zanesljiva rešitev za bolnike s srčno-žilnimi boleznimi, za športnike, za starejše in za osebe z aktivnim življenjskim slogom, ki želijo sami spremljati svoje počutje. Tistim, ki so nagnjeni k srčno-žilnim boleznim, ali imajo manj zdrav način življenja, omogoča, ob posvetu z zdravnikom, zgodnje odkrivanje težav in uvajanje ustreznih preventivnih ukrepov.

Savvy EKG omogoča samostojne in zanesljive meritve EKG, ki jih zaradi enostavnosti uporabe lahko izvede vsakdo. Savvy omogoča meritve prilagojene osebnim potrebam in navadam uporabnika, kar močno izboljša sledenje težavam in zdravniku olajša postavitev diagnoze.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Savvy EKG”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/medicoveritas/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373